Despre mine

Despre mine si fotografie…

Salutări! Mă numesc Eduard Florentin și sunt fotograf din 2016 Cu toate că în fotografii nu prea zâmbesc, sunt o fire foarte veselă și optimistă, iar atunci când am aparatul în mâna sunt cel mai fericit! Pe lângă asta am simțul umorului al naibii de dezvolat, ori de câte ori am ocazia mai scap o glumă, cred că dacă nu eram fotograf eram acum la vreun StandUp.

De la vârsta de 16 ani am început să fotografiez tot ce am văzut prin jur și m-am oprit la oameni. Îmi place să vorbesc foarte mult despre fotografie, atât de mult încât o predau la copii, o povestesc pe canalul meu de YouTube și am fost invitat la mai multe podcasturi pentru a vorbi despre aceasta. Dacă aș putea, aș vorbi despre fotografie zile în șir.

Așa, acum revenind la povestea mea, dintotdeauna am vrut să fiu artist, dar din păcate tot talentul familiei s-a dus la fratele meu geamăn, dar eu făceam de la 13 ani fotografii în Photoshop și editam tot felul de nebunii. Abia la 16 ani tata a zis că ar fi timpul să îmi ia un aparat foto și a fost dragoste la prima vedere. De atunci, în fiecare zi, am făcut cel puțin o fotografie.